Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
13 pareri

Ansamblu 3 leagane si 2 tobogane

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2233 €
Out Of stock
Descriere
Leagănul clasic este elementul principal al oricărui loc de joacă! Acum, există posibilitatea de a oferi și copiilor mici un mediu sigur, pentru ca joaca să se desfășoare fără griji, alături de cei mai mari! Distracția este garantată de culorile vii și materialele de calitate superioară.
Materiale utilizate de înaltă calitate. Structura metalică are o grosime de minim 2 mm, fiecare parte metalică fiind galvanizată si tratată anticoroziv. Plasticele sunt de tip LLDPE, extrem de rezistente la intemperii și la razele UV, nedecolorându-se în timp, rezistând la temperaturi intre -50 si +50 de grade Celsius.
Pentru montajul echipamentelor este necesar ca suprafata sa fie in stare finisata, cu minime diferente de nivel.  În cazul în care echipamentul se va monta pe  pământ sau pe alt tip de suprafață moale, se folosesc pahare de beton (cuzineți). În cazul în care este plasat pe beton fixarea se realizeaza prin intermediul conexpandurilor de minim 120 mm lungime și 14 mm ø.
Pentru amenajarea completă a unui loc de joacă estetic și sigur pentru cei mici, recomandăm folosirea pavimentului din tartan turnat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura