Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
13 pareri

Masuta cu scaunele de plastic pentru copii

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80 €
Out Of stock
Descriere
Știm că niciunui loc de joacă sau gradinițe nu îi poate lipsi zona de petrecere, unde să se poată cânta “La mulți ani” și servi masa. De aceea, noi ne-am gândit să vă oferim diverse măsuțe și scăunele cu care puteți amenaja această zonă.  Partea cea mai frumoasă este că măsuțele și scăunelele pot fi folosite atât pentru servirea mesei, cât și pentru diverse activități statice precum: lego, colorare, jocuri de societate, nisip kinetic și multe alte jocuri.
Mesele și scaunele noastre sunt ideale și pentru grădinițe, copiii putând folosi mesele pentru activitățile din cadrul cursurilor, cât și pentru joacă. Masuțele au blatul confecționat din mdf colorat, iar picioarele din metal, fiind înfiletabile, astfel că se pot monta și demonta foarte ușor. Colțurile meselor sunt rotunjite și cantuite, astfel încât riscul de accidentare al copiilor să fie cât mai mic. Siguranța este pe primul loc!
Scăunelele pot avea dimensiuni de la 30cm pana la 40cm înălțime și pot fi fabricate din plastic sau lemn. Scăunelele de plastic se pot stivui, astfel spațiul de depozitare necesar fiind redus.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura